Truteks | Dezynsekcja
490
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-490,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Dezynsekcja

Dezynsekcja to zabieg zwalczania:

  • Owadów pełzających (prusaki, karaluchy, mrówki faraona, pchły, pluskwy, rybiki cukrowe)
  • Owadów latających (muchy, komary)

 

Artykuły spożywcze, na których żerują owady ulegają szybkiemu gniciu z powodu występowania w ich odchodach bakterii gnilnych. Ponadto owady są roznosicielami niektórych chorób bakteryjnych u ludzi m.in. zakażenie układu moczowo-płciowego, zakażenie ran, nieżyt żołądkowo-jelitowy.

 

Zakład TRUTEKS® poleca dezynsekcją objąć cały kompleks budynków od piwnic aż po strychy aby podrażnione owady nie przenosiły się do nieobjętych zabiegiem pomieszczeń. Częstotliwość dezynsekcji uzależniona jest od ilości owadów. W obiektach silnie dotkniętych, zakład TRUTEKS® zaleca przeprowadzić dezynsekcję jeden lub dwa razy w miesiącu. W pomieszczeniach o mniejszej lub niewielkiej liczbie owadów zabieg należy powtarzać co 3 miesiące.

Dezynfekcja to zabieg zwalczania:

  • Drobnoustrojów i ich przetrwalników (wirusy, grzyby i bakterie).
karaluchy

Dezynsekcja to zabieg zwalczania:

  • Owadów pełzających (prusaki, karaluchy, mrówki faraona, pchły, pluskwy, rybiki cukrowe)
  • Owadów latających (muchy, komary)

 

Artykuły spożywcze, na których żerują owady ulegają szybkiemu gniciu z powodu występowania w ich odchodach bakterii gnilnych. Ponadto owady są roznosicielami niektórych chorób bakteryjnych u ludzi m.in. zakażenie układu moczowo-płciowego, zakażenie ran, nieżyt żołądkowo-jelitowy.

 

Zakład TRUTEKS® poleca dezynsekcją objąć cały kompleks budynków od piwnic aż po strychy aby podrażnione owady nie przenosiły się do nieobjętych zabiegiem pomieszczeń. Częstotliwość dezynsekcji uzależniona jest od ilości owadów. W obiektach silnie dotkniętych, zakład TRUTEKS® zaleca przeprowadzić dezynsekcję jeden lub dwa razy w miesiącu. W pomieszczeniach o mniejszej lub niewielkiej liczbie owadów zabieg należy powtarzać co 3 miesiące.

Dezynfekcja to zabieg zwalczania:

  • Drobnoustrojów i ich przetrwalników (wirusy, grzyby i bakterie).
karaluchy
Pokaż więcej

Zakład TRUTEKS® przeprowadza dezynfekcje pomieszczeń w placówkach służby zdrowia, zakładach zbiorowego żywienia (stołówkach, restauracjach), pomieszczeń po zalaniu, w mieszkaniach po zmarłym, aut do przewozu żywności itd. Często łączymy dezynfekcję z zabiegiem pozbywania się nieprzyjemnych zapachów (dezodoryzacja), które są efektem rozkładu materii organicznej przez mikroorganizmy, w czasie którego powstają związki lotne.

Aby dezynfekcja była skuteczna, środek odkażający powinien mieć stężenie najkorzystniejsze dla danych warunków, stykać się bezpośrednio z całą masą lub powierzchnią odkażanych przedmiotów, działać przez określony czas i w odpowiedniej temperaturze.

Firma zaskarbiła sobie uznanie klientów rzetelną i uczciwą pracą